maandag 15 augustus 2016

Boston

We reizen van Naples naar Boston. Na wat gedoe met de routeplanner komen we op Route 90 die ons naar Boston moet brengen. Op 80 kilometer van Boston beginnen zich al files te vormen. Zonder aanwijsbare redenen rijden we kilometers hortend en stotend voort. De oorzaak lijkt in het angsthazerige rijden van de Amerikanen en het feit dat vrachtauto's geen snelheidsbeperking hebben. Die gaan dus regelmatig naar de linkerbaan vanwege langzaam rijdende auto's en caravan combinaties. We gaan wat eerder van de 90 af en rijden daarna redelijk  soepel naar Malden, een voorstad in het Noorden van Boston. Daar hebben we een appartement via Airbnb gehuurd. Elaine ontvangt ons hartelijk en legt wat dingen uit. We leveren de auto in op het vliegveld en kopen kaartjes voor het openbaar vervoer. We eten wat downtown Boston en gaan dan terug. Het vele file rijden was  toch knap vermoeiend.


                                                

Zaterdag naar de dierentuin, Franklin Park Zoo. Leuke behapbare dierentuin. Wel veel hoge hekken. We merken dat de vermoeidheid aardig  heeft toegeslagen. Bij de Frog Pond in Boston Commons hebben we wifi en kunnen we even ongegeneerd Pokemons jagen. In de ondiepe vijver zoeken hele gezinnen hun verkoeling, gelukkig bewaakt door een hele batterij lifeguards. Aan het begin van de avond gaan we naar het Prudentialcentre waar je  op de 50ste verdieping over de stad kunt kijken. Het  is wel wat heiig,  maar  het stadion van de Red Soxs is goed te zien. We eten bij een Mexicaanse variant van de Mac en gaan dan terug. Het miezert een beetje, maar  dat voelt als een warme douche.

  


Voor zondag is voorspeld dat het 34 graden wordt met hoge luchtvochtigheid. We shoppen wat downtown, hangen wat in het park en vinden een unieke schoenwinkel die verstopt is achter een facade van een gedateerde levensmiddelen winkel. Via de frisdrankenautomaat kom je in de winkel. Grappig concept. Via Newbury lopen we terug. Mooie straat met leuke winkeltjes en heerlijke frozen yoghurt.

Maandag vliegen we via  Amsterdam naar Düsseldorf terug.  Dinsdag in de loop van de dag zijn we dan weer thuis. Voelt alsof we maanden zijn weggeweest.

Meer foto's vind je hier: https://goo.gl/photos/hznyapHBeV4Uptbi7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten